history Historia zmian
zamknij

Wersja obowiązująca od 2023-07-11    (Dz.U.2023.1318 tekst jednolity)

Art. 34a.  (uchylony)

Wersja obowiązująca od 2023-07-11    (Dz.U.2023.1318 tekst jednolity)

Art. 34a.  (uchylony)

Wersja archiwalna obowiązująca od 2022-10-14 do 2023-07-10    (Dz.U.2022.2101 tekst jednolity)

Art. 34a.  (uchylony)

Wersja archiwalna obowiązująca od 2021-04-02 do 2022-10-13    (Dz.U.2021.618 tekst jednolity)

Art. 34a. (uchylony)

Wersja archiwalna obowiązująca od 2019-05-17 do 2021-04-01    (Dz.U.2019.935 tekst jednolity)

(uchylony)

Wersja archiwalna obowiązująca od 2018-06-12 do 2019-05-16    (Dz.U.2018.1131 tekst jednolity)

(uchylony)

Wersja archiwalna obowiązująca od 2016-01-13 do 2018-06-11    (Dz.U.2016.58 tekst jednolity)

(uchylony)

Wersja archiwalna obowiązująca od 2015-10-03 do 2016-01-12

[123] (uchylony).

[123] Rozdział 5 uchylony przez art. 5 pkt 33 ustawy z dnia 10 lipca 2015 r. o zmianie ustawy o Agencji Rynku Rolnego i organizacji niektórych rynków rolnych oraz niektórych innych ustaw (Dz.U. poz. 1419). Zmiana weszła w życie 3 października 2015 r.

Wersja archiwalna obowiązująca od 2011-07-15 do 2015-10-02    (Dz.U.2011.145.868 tekst jednolity)

[Zielonka] Zielonka przeznaczona do produkcji suszu paszowego metodą dehydratacji oznacza świeżą zielonkę o wilgotności nie mniejszej niż 30%, której okres przechowywania od wprowadzenia na teren przedsiębiorstwa przetwórczego, o którym mowa w art. 2 pkt 3 rozporządzenia Komisji (WE) nr 382/2005 z dnia 7 marca 2005 r. ustanawiającego szczegółowe zasady stosowania rozporządzenia Rady (WE) nr 1786/2003 w sprawie wspólnej organizacji rynku suszu paszowego (Dz. Urz. UE L 61 z 08.03.2005, str. 4, z późn. zm.), zwanego dalej „rozporządzeniem Komisji 382/2005”, do rozpoczęcia przetwarzania na susz paszowy nie przekracza 48 godzin.

Wersja archiwalna obowiązująca od 2008-09-13 do 2011-07-14

Art. 34a. [Zielonka] [64] Zielonka przeznaczona do produkcji suszu paszowego metodą dehydratacji oznacza świeżą zielonkę o wilgotności nie mniejszej niż 30 %, której okres przechowywania od wprowadzenia na teren przedsiębiorstwa przetwórczego, o którym mowa w art. 2 pkt 3 rozporządzenia Komisji (WE) nr 382/2005 z dnia 7 marca 2005 r. ustanawiającego szczegółowe zasady stosowania rozporządzenia Rady (WE) nr 1786/2003 w sprawie wspólnej organizacji rynku suszu paszowego (Dz. Urz. UE L 61 z 08.03.2005, str. 4, z późn. zm.), zwanego dalej „rozporządzeniem Komisji 382/2005”, do rozpoczęcia przetwarzania na susz paszowy nie przekracza 48 godzin.

[64] Art. 34a dodany przez art. 1 pkt 17 ustawy z dnia 25 lipca 2008 r. o zmianie ustawy o organizacji rynków owoców i warzyw, rynku chmielu, rynku tytoniu oraz rynku suszu paszowego (Dz.U. Nr 158, poz. 989). Zmiana weszła w życie 13 września 2008 r.