history Historia zmian
zamknij

Wersja obowiązująca od 2019-02-12 do 2022-08-11    (Dz.U.2019.260 tekst jednolity)

Art. 36. [Kontrola weterynaryjna świeżych produktów rybnych] Świeże produkty rybne wyładowane ze statku pływającego pod banderą państwa trzeciego, przed objęciem procedurą dopuszczenia do obrotu, poddaje się takim samym kontrolom weterynaryjnym jak kontrole ryb wyładowywanych ze statków pływających pod banderą państwa członkowskiego Unii Europejskiej.

Wersja obowiązująca od 2019-02-12 do 2022-08-11    (Dz.U.2019.260 tekst jednolity)

Art. 36. [Kontrola weterynaryjna świeżych produktów rybnych] Świeże produkty rybne wyładowane ze statku pływającego pod banderą państwa trzeciego, przed objęciem procedurą dopuszczenia do obrotu, poddaje się takim samym kontrolom weterynaryjnym jak kontrole ryb wyładowywanych ze statków pływających pod banderą państwa członkowskiego Unii Europejskiej.

Wersja archiwalna obowiązująca od 2017-05-18 do 2019-02-11    (Dz.U.2017.970 tekst jednolity)

Art. 36. [Kontrola weterynaryjna świeżych produktów rybnych ] Świeże produkty rybne wyładowane ze statku pływającego pod banderą państwa trzeciego, przed objęciem procedurą dopuszczenia do obrotu, poddaje się takim samym kontrolom weterynaryjnym jak kontrole ryb wyładowywanych ze statków pływających pod banderą państwa członkowskiego Unii Europejskiej.

Wersja archiwalna obowiązująca od 2016-08-20 do 2017-05-17

[Kontrola weterynaryjna świeżych produktów rybnych ] [30] Świeże produkty rybne wyładowane ze statku pływającego pod banderą państwa trzeciego, przed objęciem procedurą dopuszczenia do obrotu, poddaje się takim samym kontrolom weterynaryjnym jak kontrole ryb wyładowywanych ze statków pływających pod banderą państwa członkowskiego Unii Europejskiej.

[30] Art. 36 w brzmieniu ustalonym przez art. 10 pkt 14 ustawy z dnia 22 czerwca 2016 r. o zmianie ustawy – Prawo celne oraz niektórych innych ustaw (Dz.U. poz. 1228). Zmiana weszła w życie 20 sierpnia 2016 r.

Wersja archiwalna obowiązująca od 2014-04-02 do 2016-08-19    (Dz.U.2014.424 tekst jednolity)

[Kontrola weterynaryjna świeżych produktów rybnych ] Świeże produkty rybne wyładowane ze statku pływającego pod banderą państwa trzeciego, przed objęciem procedurą wprowadzenia do wolnego obrotu, poddaje się takim samym kontrolom weterynaryjnym, jak kontrole ryb wyładowywanych ze statków pływających pod banderą państwa członkowskiego Unii Europejskiej.

Wersja archiwalna obowiązująca od 2004-05-01 do 2014-04-01

Świeże produkty rybne wyładowane ze statku pływającego pod banderą państwa trzeciego, przed objęciem procedurą wprowadzenia do wolnego obrotu, poddaje się takim samym kontrolom weterynaryjnym, jak kontrole ryb wyładowywanych ze statków pływających pod banderą państwa członkowskiego Unii Europejskiej.